Het RAB NSAC WinterProgramma

Elk jaar organiseert de NSAC het Winterprogramma, bestaande uit meerdere cursussen variërend in niveau van beginners tot vergevorderden en van ijsklimmen tot toerskiën en freeriden. De toerski- en freeridecursussen zijn gericht op degenen die al kunnen skiën of boarden en de ambitie hebben om off piste zelfstandig tochten te maken op het niveau van de gevolgde cursus, en misschien uiteindelijk zelfs zelfstandig tochten te gaan leiden.

De ijsklimcursussen zijn gericht op diegenen die al in de zomer alpineren, maar nu ook de stap willen maken naar het winteralpinisme.
Of je nou skiër, snowboarder, ijsklimmer of andere winteralpinist bent of wilt worden, liever toert of liever freeride, er is een perfecte cursus voor jou!

De inschrijvingen voor de cursussen zijn geopend tot en met 9 december. Vanaf dit moment gaan wij cursussen indelen en kan het zijn dat cursussen vol raken. Na dit moment is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven, maar bepaalde voorrangsregelingen voor studenten/SAC leden zullen dan niet meer gelden.  

Ook dit jaar zal de NSAC weer een mooi chalet in de Alpen als uitvalsbasis waar alle ski- en snowboardcursussen zullen worden aangeboden.
Daarnaast zal er een ijsklimcursus zijn in Großkirchenheim!

Wil je een weekje gratis in het NSAC winter chalet in de Zwitserse alpen verblijven en eeuwige dank krijgen van de deelnemers en instructeurs? We zoeken vrijwilligers voor de kookploeg! Meld dat dan in het inschrijfformulier van het WP!

Als jij wilt beginnen of doorgaan met winteralpinisme aarzel dan niet om contact op te nemen met de WP-commissie en schrijf je hier voor een onvergetelijke wintercursus!