Inschrijven WP 2019

De inschrijvingen sluiten op 31 december 2018.

Aan het einde van de inschrijving zal je bij verzending doorgestuurd worden naar een betaalpagina om de aanbetaling à € 100,- te voldoen.

Cursus waarvoor je je wilt inschrijven
Geef hierbij je voorkeursweek op*

* Het is afhankelijk van het aantal inschrijvingen of en welke week een cursus plaatsvindt.

Extra opties

1 = een traptrede is al zwaar, 100 = marathon onder de 2 uur

Noodcontactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden?

Ik ga akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden:

• bij annulering tot sluitingsdatum inschrijvingen worden geen kosten berekend.
  • bij annulering vanaf sluitingsdatum tot 56 dagen voor vertrek 50% van het cursusbedrag.
  • bij annulering van 56 tot 28 dagen voor vertrek 75% van het cursusbedrag.
  • bij annulering vanaf 28 dagen voor vertrek het volledige cursusbedrag.

Ondertekening

Zodra je op verzenden klikt zal je doorgestuurd worden naar een betaalpagina om de aanbetaling te voldoen. Deze bedraagt € 100,-. Je inschrijving is pas definitief na de aanbetaling.