Inschrijven WP 2020

Schrijf je hieronder in om jouw plekje in het WP chalet veilig te stellen! Dit inschrijfformulier is voor iedereen bedoeld, cursisten en zelfstandigen.

Sinds 16 december zijn we bezig met het invullen van de cursussen. Het zou kunnen zijn dat een bepaalde cursus vol zit, en daardoor inschrijven voor die cursus niet meer mogelijk is.

Vul altijd het aantal nachten in het chalet in, maar bij een cursus moet je de dagen van die cursus in het chalet zijn, maar mag het ook langer.

Aan het einde van de inschrijving zal je bij verzending doorgestuurd worden naar een betaalpagina om de aanbetaling à € 100,- te voldoen.

Let op: als je geen lid bent van een SAC ben je verplicht lid te zijn van de NKBV als je langs wilt komen in het chalet.

Verblijf in het chalet
Wanneer wil je in het chalet slapen?*

Kies de aankomstdatum
Hoeveel nachten wil je in het chalet verblijven?

Cursusaanbod
Geef hier op welke cursus je wilt volgen en wanneer (optioneel). Let op, zorg dat je deze nachten ook aangeeft bij verblijf in het chalet. De prijs die achter de cursus staat is de volledige prijs van de cursus exclusief reiskosten inclusief halfpension voor 7 nachten in het chalet.

Extra opties
Bij voldoende animo gaat de commissie kijken of verhuur mogelijk is. Prijzen worden later bekend

1 = geen, 100 = (bewust) achteruit op zwarte piste

Offpiste ski- of snowboardniveau
Verplicht in te vullen bij deelname aan Offpiste, Freeride en Toerskicursussen.
Uitleg van de niveaus: Offpiste skiniveaus

1 = een traptrede is al zwaar, 100 = marathon onder de 2 uur

Noodcontactgegevens

Verzekering
Wij raden iedereen ten zeerste aan om verzekerd te zijn bij de NKBV of een vergelijkbare verzekering met dekking voor (off piste) wintersport

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden?

Ik ga akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden:

• bij annulering tot sluitingsdatum inschrijvingen worden geen kosten berekend.
  • bij annulering vanaf sluitingsdatum tot 56 dagen voor vertrek 50% van het cursusbedrag.
  • bij annulering van 56 tot 28 dagen voor vertrek 75% van het cursusbedrag.
  • bij annulering vanaf 28 dagen voor vertrek het volledige cursusbedrag.

Ondertekening

Zodra je op verzenden klikt zal je doorgestuurd worden naar een betaalpagina om de aanbetaling te voldoen. Deze bedraagt € 100,-. Je inschrijving is pas definitief na de aanbetaling.