Veiligheids en Opleidingscommissie

De VOC is het adviesorgaan van het dagelijks bestuur van de NSAC op het gebied van veiligheid en opleiding en is zowel actief op alpien- als op sportklimgebied. Het doel van de VOC is het bevorderen van de veiligheid van studentklimmer door middel van:

• Bewustwording en training
  • Participatie in landelijk overleg
  • Het zorgdragen voor continuïteit op het gebied van opleiding en veiligheid, zowel intern als extern

Lid van de VOC zijn:

• Eveline van Tuinen (USAC)
  • Wouter de Vries (USAC)
  • Erik Wehrens (USAC)

De VOC is bereikbaar via voc@nsac.climbing.nl

Stichtings Controle Commissie

De STICC is het adviesorgaan van de NSAC op financieel gebied. De STICC heeft inzage in alle financiele stukken, controleert de boekhouding en adviseert tijdens AB vergaderingen.

• Judith ter Schure (USAC)
  • Eef Brouns (ESAC)
  • Jasper Lanters (ESAC)
  • Kaspar Wijermans (ASAC)
  • Jelle Hoekstra (S.V.A.C. Yeti)

De STICC is bereikbaar via sticc@nsac.alpenclub.nl

Winterprogramma commissie

De winterprogrammacommissie werkt samen met de winterprogramma coördinator aan een geslaagd winterprogramma en alles wat daarbij komt kijken. Denk daarbij onder andere aan het NSAC chalet, voldoende instructeurs, de inschrijvingen en het materiaal.

De WP commissie 2018 bestaat uit:

• Erwin Ploeg (ASAC)
  • Wouter Ansen (USAC)
  • Henk-Jan Scherphof (TSAC)
  • Gabriel Bijleveld (S.V.A.C. Yeti)

De winterprogrammacommissie is bereikbaar via wp@nsac.alpenclub.nl.

Zomerprogramma commissie

De zomerprogrammacommissie is samen met de zomerprogramma coördinator verantwoordelijk voor de organisatie van het NSAC zomerprogramma.

De ZP commissie 2018 bestaat uit:

• x

De ZP commissie is bereikbaar via zp@nsac.alpenclub.nl

Sponsorcommissie

De belangrijkste taken van de sponsorcommissie zijn:

• Het onderhouden van meerjarige sponsor-overeenkomsten rondom NSAC evenementen (NSK, NSKB, BOTS etc.)
  • Adviseren van SAC besturen rondom sponsoring

De sponsorcommissie bestaat op dit moment uit:

• Corné Brouwer (WSAC Ibex)
  • Jasper Tas (TSAC)
  • Leon Houben (NijSAC)
  • Hugo Besselse (ASAC)

De sponsorcommissie is te bereiken via sponsorcie@nsac.climbing.nl

Materiaalcommissaris

De materiaalcommissaris regelt 2x per jaar de gezamenlijke materiaalinkoop voor de SACs.

Op dit moment is de materiaalcommissaris:

• Martijn Bruil (S.V.A.C. Yeti)

SAC-server commissie

De servercommissie zorgt ervoor dat de sites op het alpenclub.nl domein gehost worden, en dat de mail werkt. Complete sac-sites zoals die van de TSAC, en makkelijk te beheren infosites zoals bots.alpenclub.nl staan op deze server.

De servercommissie bestaat op dit moment uit:

• Richard Brinkman (TSAC)
  • Gabriël Bijleveld (S.V.A.C. Yeti)
  • Christian Knaapen (USAC)

De servercommissie is te bereiken op server@nsac.alpenclub.nl

De vorige servercommissie beheert de server op het climbing.nl domein. Deze host geen sites meer, en gaat er ergens 2018 ook voor mail uit.

De gegevens van de oude sites zijn nog wel op te vragen. Deze commissie is te bereiken via sac-server@nsac.climbing.nl