Het NSAC Zomerprogramma

For english

Inschrijvingen voor het RAB NSAC ZP programma 2023 zijn gesloten!

Elk jaar organiseert de NSAC in samenwerking met alle 14 SACs het zomerprogramma. Het NSAC zomerprogramma biedt alpiene cursussen op verschillende niveaus voor beginners tot en met gevorderden met als einddoel het zelfstandig maken van alpiene tochten. Deze alpiene klimcursussen zijn gericht op degene die de ambitie hebben op het niveau van de betreffende cursus, zelfstandig klimtochten te maken en misschien uiteindelijk zelfs te gaan leiden.

Ook komende zomer organiseert de NSAC weer cursussen. Kennis en ervaring opdoen in rots, sneeuw en ijs wordt gecombineerd met het maken van mooie toeren! De alpiene cursussen zullen de komende tijd bij SACs worden toegelicht op informatieavonden, tijdens activiteiten en op de klimmuur. De Alpiene Coördinator of alpiene commissie van jouw SAC is hierbij het aanspreekpunt en zal graag verdere informatie geven, vragen beantwoorden en mooie verhalen vertellen over alpiene tochten. Ook zul je veel informatie op deze site kunnen vinden onder het kopje “zomer”.

Kijk verder op deze site voor meer informatie over de cursussen specifiek!

En neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en vorderingen omtrend het zomerprogramma!

Let op: Wij raden cursisten aan om een annuleringsverzerkering af te sluiten! Wees hier tijdig mee!