Het NSAC Dagelijks Bestuur

De Nederlandse Studenten Alpen Club is opgericht op 26 januari 1971 als overkoepelende stichting voor de Studenten Alpen Clubs (SAC’s) in Nederland. De NSAC organiseert grote projecten voor de SAC’s zoals een Winter- en een Zomerprogramma en als overkoepelende organisatie neemt de NSAC een aantal taken over van de SAC-besturen zoals het beheren van een bestuurlijke aansprakelijkheids verzekering en het beheren van de SAC-server. De dagelijkse leiding van de NSAC ligt bij het Dagelijks Bestuur (DB). Ook vertegenwoordigt het DB de SAC’s bij de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging (NKBV) en Studenten Sport Nederland (SSN) Het DB bestaat momenteel uit de volgende personen:
Algemeen e-mail: bestuur@nsac.alpenclub.nl
In noodgevallen is het bestuur in de zomer telefonisch te bereiken op: +31 (0)6 40 03 35 96
Postadres: NSAC
Science Park 306 1098XH Amsterdam KVK: 41179324 IBAN: NL67INGB0004954253
Praeses: Timme Spakman
ASAC/GSAC
praeses@nsac.alpenclub.nl
Na een kleine vijf jaar te hebben rondgedwaald in SAC land ben ik reeds uw Praeses geworden. In deze vijf jaar heb ik een voorliefde ontwikkeld voor alpinisme, ijsklimmen en het bivakveldje van Freyr. Graag draag ik nu mijn steentje bij aan de NSAC en alle SAC leden om op een veilige manier verder te klimmen naar grote hoogte!
Vice Praeses: Cathelijne Koks
USAC
vice-praeses@nsac.alpenclub.nl
Na een erg geslaagd jaar als abactis was ik nog niet klaar met de NSAC. Echter was ik wel klaar met notuleren dus ben ik overgestapt naar de functie vice-praeses. Het leek me erg interessant om me bezig te houden met pvb weekenden en andere kader gerelateerde dingen. Daarnaast ben ik actief bij de opleidingscommissie van de USAC en de combinatie hiermee leek me handig. In mijn vrije tijd klim ik natuurlijk graag en wel het liefst buiten. Daarnaast hou ik van alpineren, wandelen, mountainbiken en erg flauwe humor.
Quaestor: Joey Klein Koerkamp
TSAC
quaestor@nsac.alpenclub.nl
Abactis: Koen Vergeer
ESAC
abactis@nsac.alpenclub.nl
Hey Leute! Ik wil mij graag ook nog even voorstellen. Ik ben Koen, 22 jaar en woon in Eindhoven. Toen ik daar ging wonen had ik bedacht dat het wel gaaf zou zijn om bij een klimvereniging te gaan. Dat deed ik toen niet, want ik was altijd druk. Anderhalf jaar geleden bedacht ik mij dat het toch wel stom was dat ik dat nooit had gedaan, en sinds dien ben ik met enorm veel plezier lid van de ESAC. Afgelopen zomer heb ik een C1 gevolgd, waardoor ik in aanraking kwam met de NSAC, en van het een kwam het andere. Buiten het klimmen hou ik van buiten zijn en kamperen, snowboarden, surfen en barbecueën.
Coördinator Winterprogramma Peter Lathouwers
ESAC