Het NSAC Dagelijks Bestuur

Hoihoi

Ik ben Bram en van origine USAC’er. Van bergwandelen toen ik klein was kwam klimmen toen ik groter was en dat is uit de hand gelopen tot nu, waar ik Praeses van de NSAC mag zijn. Als het gaat om klimmen is mijn hart verdeeld tussen alpineren en offwidth-spleetklimmen. De mooiste dagen zijn dan ook de dagen waar je een hoogalpiene offwidth tegen het lijf loopt! Verder houd ik van slacklinen, wijn, chocola en piano spelen. Ik hoop jullie snel te zien op een van de vele (N)SAC activiteiten. Groetjes!

Bram Scheffer

Praeses
06 30403972
Hoi allemaal! Ik ben Kyra en dit jaar ben ik Quaestor van de NSAC.
Vroeger klom ik altijd in bomen (en op alles wat maar klimbaar was). Een
jaar voor ik ging studeren ontdekte ik dat je klimmen ook als sport kon doen en
na een keer buiten klimmen was ik helemaal verkocht. Toen ik ging
studeren ben ik dan ook meteen lid geworden van de USAC, waar ik ook kennis
maakte met alpineren (en dus ook met de NSAC).
Ik ben dus dol op klimmen en ga ook graag wandelen in de bergen. Verder ben ik ook veel bezig met fagot spelen.
Dit jaar ga ik me nog meer inzetten voor de studenten klimsport door het geld van
de NSAC te beheren.
Kyra Brakkee
Quaestor

 

 

Hoi klimvrienden,

Ik ben Erwin Ploeg, 27 lentes jong en woonachtig in Amsterdam. Zo’n 6 jaar geleden begonnen met klimmen en sindsdien is het virus zich een beetje gaan verspreiden. Van klimmen kwam alpineren, van alpineren kwam de asac financiën beheren en daaruit kwam weer instructeuren. Toen ik gevraagd werd om het NSAC bestuur in te gaan vond ik dat nog wel een mooie gezellige uitdaging en in het rijtje passen. Naast klimmen ben ik nog bezig om mijn master bedrijfskunde af te maken. Ik hoop julie verder allemaal weer snel te zien op een dies, NSK of NSAC camping.

Klimmende groet,

Erwin Ploeg

WP commissaris

+31650521887

 

 

Hoi! Ik ben Lisanne, de ZPcoördinator van dit jaar. Ik kom al sinds ik geboren ben in de bergen, eerst op de schouders van mijn ouders en later zelf naar boven lopend. Van bergwandelen kwam Via Ferrata en van Via Ferrata kwam klimmen bij de USAC. In mijn eerste jaar heb ik een C1 cursus gevolgd, wat ik zo leuk vond dat ik het jaar erna (vorig jaar dus) in de zpcommissie ben gegaan. Omdat ik het vorig jaar ontzettend leuk vond om het zp te organiseren, wilde ik het dit jaar nog een keer doen en dan gelijk maar goed als coördinator ;). Naast klimmen en alpineren hou ik heel veel van skiën, knuffelen met dieren, chocola eten en ben ik altijd in voor een lekker wijntje!

Lisanne Pellikaan

ZP commissaris

+31681707553

 

 

Ik ben Eline Laura Binnebösz, en ik ben dol op de bergen. Klimmen en wandelen in de alpen doe ik dan ook erg graag. Vanaf dat ik klein was ging ik dan ook al mee de bergen in. Het begon kruipend door Freyr in de modder in een blauw regenpakje, waarop de NKBV familiecampings volgde. Elke vakantie werd klimmend en wandelend doorgebracht.

Nu ben ik lid van de ASAC en met veel plezier vice-preases van de NSAC.

Eline Binnebösz

Vice-Preases

+31683049607

 

 

Hai allemaal! Tot slot stel ik me ook nog even voor, Cathelijne ben ik. 24 jaar en woon in het prachtige Bunnik. Twee jaar geleden heeft ook het klimvirus mij besmet en afgelopen zomer heeft ook het alpinisme mij weten te enthousiasmeren. Daarom ben ik een erg blij USAC lid maar vind ik het ook erg leuk om met andere SACs leuke klimactiviteiten te ondernemen. Verder hou ik van hardlopen, cabaret, mountainbiken en van mijn twee konijnen Koos en Fien.

Cathelijne Koks

Abactis

+31634960226

 

Algemeen e-mail: bestuur@nsac.alpenclub.nl
In noodgevallen is het bestuur in de zomer telefonisch te bereiken op:

+31 (0)6 40 03 35 96

Postadres: NSAC
Science Park 306
1098XH AmsterdamKVK: 41179324IBAN: NL67INGB0004954253
Praeses: Bram Scheffer
USAC
+31630403972
praeses@nsac.alpenclub.nl
Vice Praeses: Eline Binnebösz
ASAC
+31683049607
vice-praeses@nsac.alpenclub.nl
Quaestor: Kyra Brakkee
USAC
+31633702695
quaestor@nsac.alpenclub.nl
Abactis: Cathelijne Koks
USAC
+31634960226
abactis@nsac.alpenclub.nl
Coördinator Winterprogramma Erwin Ploeg
ASAC
+31650521887
wp-commissaris@nsac.alpenclub.nl
Coördinator Zomerprogramma: Lisanne Pellikaan
USAC
+31681707553
zp-commissaris@nsac.alpenclub.nl