Het NSAC Dagelijks Bestuur

Het NSAC DB stelt zicht voor:

Hoi klimvrienden,

Ik ben Erwin Ploeg, 27 lentes jong en woonachtig in Amsterdam. Zo’n 6 jaar geleden begonnen met klimmen en sindsdien is het virus zich een beetje gaan verspreiden. Van klimmen kwam alpineren, van alpineren kwam de asac financiën beheren en daaruit kwam weer instructeuren. Toen ik gevraagd werd om het NSAC bestuur in te gaan vond ik dat nog wel een mooie gezellige uitdaging en in het rijtje passen. Naast klimmen ben ik nog bezig om mijn master bedrijfskunde af te maken. Ik hoop julie verder allemaal weer snel te zien op een dies, NSK of NSAC camping.

Klimmende groet,

Erwin

 

Hoi, ik ben bram en dit jaar ben ik de quaestor! Toen ik nog maar net kon lopen namen mijn ouders me al mee de bergen in en dat is nooit meer gestopt. Toen ik vijf jaar geleden in Utrecht ging studeren ben ik ook bij de USAC begonnen met sportklimmen en alpineren. Nu ga ik me een jaartje in te zetten voor de NSAC om mijn bijdrage te leveren aan het voorbestaan van de studenten-klimsport. Verder houd ik van slacklinen, wijn, chocola en piano spelen en lust ik geen bier!

 

Ik ben Niek, een 21 jaar oude NijSAC’er die dit jaar heeft besloten het zomerprogramma te organiseren. Toen ik bijna drie jaar geleden een groepje studenten tegenkwam die zich profileerden als de NijSAC, had ik niet verwacht dat er zo’n wereld voor me open zou gaan. Ik ben dan ook elke zomer wel een aantal weken in de bergen te vinden. Inmiddels heb ik zelf een C1-cursus gevolgd en ben ik naast de gebruikelijke capriolen druk bezig met sportklimkader spelen. Nu ben ik meestal wel voor een feestje te porren, dus wees niet verbaasd als je me een keer tijdens een dies tegenkomt. Tot de volgende!

<nieksfoto>

 

Ik ben Eline Laura Binnebösz, en ik ben dol op de bergen. Klimmen en wandelen in de alpen doe ik dan ook erg graag. Vanaf dat ik klein was ging ik dan ook al mee de bergen in. Het begon kruipend door Freyr in de modder in een blauw regenpakje, waarop de NKBV familiecampings volgde. Elke vakantie werd wel klimmend en wandelend doorgebracht.

Nu ben ik lid van de ASAC en met veel plezier vice-preases van de NSAC.

 

Hooi allemaal, ik ben Elise en dit jaar de Abactis van de NSAC. Al jullie SAC-gerelateerde mailtjes komen langs mijn mail-box voor goedkeuring (dus kijk uit wat je stuurt.. :P) en daarnaast hou ik me bezig het maken van notulen, het up-to-date houden van de website (…) en zal ik proberen de SAC-wereld een beetje op de hoogte te houden van het doen en laten van de NSAC. Ik ben vooral dol op sportklimmen en doe dit dan ook zoveel mogelijk bij de USAC in de hal, maar het liefst natuurlijk tijdens een weekendje buiten. Verder houd ik van hardlopen, lezen en appels 🙂

 

 

Algemeen e-mail: bestuur@nsac.alpenclub.nl
In noodgevallen is het bestuur in de zomer telefonisch te bereiken op:

+31 (0)6 40 03 35 96

Postadres: NSAC
Science Park 306
1098XH AmsterdamKVK: 41179324IBAN: NL67INGB0004954253
Praeses: Bram Scheffer
USAC
+31630403972
praeses@nsac.alpenclub.nl
Vice Praeses: Eline Binnebösz
ASAC
+31683049607
vice-praeses@nsac.alpenclub.nl
Quaestor: Kyra Brakkee
USAC
+31633702695
quaestor@nsac.alpenclub.nl
Abactis: Cathelijne Koks
USAC
+31634960226
abactis@nsac.alpenclub.nl
Coördinator Winterprogramma Erwin Ploeg
ASAC
+31650521887
wp-commissaris@nsac.alpenclub.nl
Coördinator Zomerprogramma: Lisanne Pellikaan
USAC
+31681707553
zp-commissaris@nsac.alpenclub.nl