Het NSAC Dagelijks Bestuur

De Nederlandse Studenten Alpen Club is opgericht op 26 januari 1971 als overkoepelende stichting voor de Studenten Alpen Clubs (SAC’s) in Nederland. De NSAC organiseert grote projecten voor de SAC’s zoals een Winter- en een Zomerprogramma en als overkoepelende organisatie neemt de NSAC een aantal taken over van de SAC-besturen zoals het beheren van een bestuurlijke aansprakelijkheids verzekering en het beheren van de SAC-server

De dagelijkse leiding van de NSAC ligt bij het Dagelijks Bestuur (DB). Ook vertegenwoordigt het DB e SAC’s bij de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging (NKBV) en Studenten Sport Nederland (SSN)

 

Het DB bestaat momenteel uit de volgende personen:

Hoihoi! Ik ben Bram en van origine USAC’er. Van bergwandelen toen ik klein was kwam klimmen toen ik groter was en dat is uit de hand gelopen tot nu, waar ik Praeses van de NSAC mag zijn. Als het gaat om klimmen is mijn hart verdeeld tussen alpineren en offwidth-spleetklimmen. De mooiste dagen zijn dan ook de dagen waar je een hoogalpiene offwidth tegen het lijf loopt! Verder houd ik van slacklinen, wijn, chocola en piano spelen. Ik hoop jullie snel te zien op een van de vele (N)SAC activiteiten. Groetjes!

Bram Scheffer
Praeses
+316 30403972

Hoi allemaal! Ik ben Kyra en dit jaar ben ik Quaestor van de NSAC. Vroeger klom ik altijd in bomen (en op alles wat maar klimbaar was). Een jaar voor ik ging studeren ontdekte ik dat je klimmen ook als sport kon doen en na een keer buiten klimmen was ik helemaal verkocht. Toen ik ging studeren ben ik dan ook meteen lid geworden van de USAC, waar ik ook kennis maakte met alpineren (en dus ook met de NSAC). Ik ben dus dol op klimmen en ga ook graag wandelen in de bergen. Verder ben ik ook veel bezig met fagot spelen. Dit jaar ga ik me nog meer inzetten voor de studenten klimsport door het geld van de NSAC te beheren.
Kyra Brakkee
Quaestor
+316 33702695

Hoi! Ik ben Lisanne, de ZP coördinator van dit jaar. Ik kom al sinds ik geboren ben in de bergen, eerst op de schouders van mijn ouders en later zelf naar boven lopend. Van bergwandelen kwam Via Ferrata en van Via Ferrata kwam klimmen bij de USAC. In mijn eerste jaar heb ik een C1 cursus gevolgd, wat ik zo leuk vond dat ik het jaar erna (vorig jaar dus) in de zpcommissie ben gegaan. Omdat ik het vorig jaar ontzettend leuk vond om het zp te organiseren, wilde ik het dit jaar nog een keer doen en dan gelijk maar goed als coördinator ;). Naast klimmen en alpineren hou ik heel veel van skiën, knuffelen met dieren, chocola eten en ben ik altijd in voor een lekker wijntje!

Lisanne Pellikaan
ZP commissaris
+31681707553

 

 

Ik ben Eline Laura Binnebösz, en ik ben dol op de bergen. Klimmen en wandelen in de alpen doe ik dan ook erg graag. Vanaf dat ik klein was ging ik dan ook al mee de bergen in. Het begon kruipend door Freyr in de modder in een blauw regenpakje, waarop de NKBV familiecampings volgde. Elke vakantie werd klimmend en wandelend doorgebracht. Nu ben ik lid van de ASAC en met veel plezier vice-preases van de NSAC.

Eline Binnebösz
Vice-Preases
+31683049607

 

 

Hai allemaal! Tot slot stel ik me ook nog even voor, Cathelijne ben ik. 24 jaar en woon in het prachtige Bunnik. Twee jaar geleden heeft ook het klimvirus mij besmet en afgelopen zomer heeft ook het alpinisme mij weten te enthousiasmeren. Daarom ben ik een erg blij USAC lid maar vind ik het ook erg leuk om met andere SACs leuke klimactiviteiten te ondernemen. Verder hou ik van hardlopen, cabaret, mountainbiken en van mijn twee konijnen Koos en Fien.

Cathelijne Koks
Abactis
+31634960226

 

Algemeen e-mail: bestuur@nsac.alpenclub.nl
In noodgevallen is het bestuur in de zomer telefonisch te bereiken op:

+31 (0)6 40 03 35 96

Postadres: NSAC
Science Park 306
1098XH Amsterdam
KVK: 41179324
IBAN: NL67INGB0004954253
Praeses: Bram Scheffer
USAC
+31630403972
praeses@nsac.alpenclub.nl
Vice Praeses: Eline Binnebösz
ASAC
+31683049607
vice-praeses@nsac.alpenclub.nl
Quaestor: Kyra Brakkee
USAC
+31633702695
quaestor@nsac.alpenclub.nl
Abactis: Cathelijne Koks
USAC
+31634960226
abactis@nsac.alpenclub.nl
Coördinator Winterprogramma
wp-commissaris@nsac.alpenclub.nl
Coördinator Zomerprogramma: Lisanne Pellikaan
USAC
+31681707553
zp-commissaris@nsac.alpenclub.nl