Hike & Fly

De inschrijvingen voor de Hike & Fly cursus van 2022 zijn OPEN!!!

Ben je altijd al benieuwd geweest naar paragliden maar heb je nog nooit de stap durven maken dit daadwerkelijk te gaan doen? Dit jaar wordt er door de Franse paraglideschool Alpwind een volledige paraglider single skin cursus georganiseerd voor een kleine enthousiaste SAC groep!

We zijn verder bezig met het inventariseren of er animo is voor een Hike en Fly gevorderden cursus. Als je geïnteresseerd bent, vul dan deze enquête in:
https://forms.gle/9boMK1aWBRG6xnU46

Datum: 4-8 Juli 2022

Locatie: De cursus wordt gegeven in de buurt van Lac d’Annecy en Chamonix in Frankrijk.

Prijs: De kosten van de cursus zijn dit jaar €795,- per persoon. Dit is exclusief reis- en verblijfkosten. De NSAC ontvangt 10% korting op de cursus, achteraf aankoop van materiaal door leden en mogelijk op verblijf van een camping in de buurt.

Inschrijven: Hier!

Tijdens de cursus is het handig om goede wandelschoenen mee te hebben. Verder heb je sportkleding nodig en een 25 liter rugzak.

Mocht je ingeloot worden dan zullen wij een medische goedkeuring van een arts moeten ontvangen die aantoont dat je fit bent om te leren paragliden. Hiervoor kun je gewoon langs je huisarts om dit aan te vragen.

Ben je geïnteresseerd? Houd dan deze pagina en de NSAC Facebookpagina in de gaten of neem een kijkje op de website van Alpwind. Nog niet overtuigd? Check de foto’s op hun Instagram!