Hike & Fly

De inschrijvingen voor het zomerprogramma 2021 zijn open tussen 4 januari en 14 februari

Ben je altijd al benieuwd geweest naar paragliden maar heb je nog nooit de stap durven maken dit daadwerkelijk te gaan doen? Dit jaar wordt er door de Franse paraglideschool Flyéo een volledige paraglider single skin cursus georganiseerd voor een kleine enthousiaste SAC groep! Vooralsnog is niet bekend op welke specifieke datum rond de zomer dit zal vallen. Genoemde prijs en locatie zijn daarom nog onder voorbehoud. Wanneer hier meer over bekend is komt dit hier op de website te staan.

De cursus wordt gegeven in de buurt van Lac d’Annecy in Frankrijk. De eerste dag wordt er verzameld bij de vliegschool in Doussard. (400 Route du Pont Monnet, 74210 Doussard)

Overnachting en eten moet zelf geregeld worden. Wel kun je bij camping La Ravoire overnachten. Flyeo heeft een deal met deze camping dat je met 5% korting in Juni en 10% korting buiten Juni/Juli/Augustus kan kamperen.

Tijdens de cursus is het handig om goede wandelschoenen mee te hebben. Verder heb je sportkleding nodig en een 25 liter rugzak.

Mocht je ingeloot worden dan zullen wij een medische goedkeuring van een arts moeten ontvangen die aantoont dat je fit bent om te leren paragliden. Hiervoor kun je gewoon langs je huisarts om dit aan te vragen.

De kosten van de cursus zijn dit jaar €750 per persoon. Dit is aldus exclusief eten en overnachting bij de camping.

Ben je geïnteresseerd? Houd dan deze pagina en de NSAC Facebookpagina in de gaten of neem een kijkje op de website van Flyéo.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven!
De inschrijvingen zijn open tot en met 14 februari!