Hike & Fly

De inschrijvingen voor de Hike & Fly cursus van 2021 zijn inmiddels gesloten.

Ben je altijd al benieuwd geweest naar paragliden maar heb je nog nooit de stap durven maken dit daadwerkelijk te gaan doen? Dit jaar wordt er door de Franse paraglideschool Alpwind een volledige paraglider single skin cursus georganiseerd voor een kleine enthousiaste SAC groep!

Datum: maandag 5 juli t/m vrijdag 9 juli

Locatie: De cursus wordt gegeven in de buurt van Lac d’Annecy en Chamonix in Frankrijk.

Prijs: De kosten van de cursus zijn dit jaar €795,- per persoon. Dit is exclusief reis- en verblijfkosten. De NSAC ontvangt 10% korting op de cursus, achteraf aankoop van materiaal door leden en mogelijk op verblijf van een camping in de buurt.

Tijdens de cursus is het handig om goede wandelschoenen mee te hebben. Verder heb je sportkleding nodig en een 25 liter rugzak.

Mocht je ingeloot worden dan zullen wij een medische goedkeuring van een arts moeten ontvangen die aantoont dat je fit bent om te leren paragliden. Hiervoor kun je gewoon langs je huisarts om dit aan te vragen.

Ben je geïnteresseerd? Houd dan deze pagina en de NSAC Facebookpagina in de gaten of neem een kijkje op de website van Alpwind. Nog niet overtuigd? Check de foto’s op hun Instagram!

1 = een traptrede is al zwaar / walking up one stair asks some effort, 100 = marathon onder de 2 uur / running the marathon within 2 hours

Voeg hier overige op- of aanmerkingen toe

Noodcontactgegevens / Emergency contact information

It’s important to fill in contact information from someone that the organisation can reach in case of emergency.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden? (Zie onder kop ZP 2020 Voorwaarden)

I agree with the terms of condition? (See ZP 2020 Voorwaarden)

Ik ga akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden / I agree with the following cancellation policy:

• Bij annulering tot en met 14 februari worden geen kosten gerekend.
    Upon cancellation up until February 14th no costs will be charged
  • Bij annulering na 14 februari: De tot dan gemaakte kosten.
  • Bij annulering later dan 32 dagen voor start van de cursus: het totale cursusgeld. Uitzondering hierop vormen de kosten van de
    eigen overnachting van de cursist als deze nog niet zijn gemaakt. Dan kunnen deze worden
    Upon cancellation after 32 days before the start of the course: the full costs of the course. Exceptions on this are the costs for own overnight stays when these haven’t been made yet. In that case these can be refunded.

Ondertekening / signature

Om je inschrijving definitief te maken dien je eerst de aanbetaling van €100 over te maken naar NSAC, NL43 SNSB 0339 8155 07 onder vermelding van: aanbetaling (cursusnaam), (volledige naam). Dit ziet er dus zo uit: “aanbetaling Hike en Fly, Voornaam Achternaam”. Je inschrijving is pas geldig als de aanbetaling is gedaan.
To finalize your registration you first have to transfer the deposit of € 100 to NSAC, NL43 SNSB 0339 8155 07 stating: deposit (course name), (full name). So this looks like this: “deposit Hike and Fly, First name Last name”. Your registration is only valid once the down payment has been made.