Hike & Fly

In verband met het Coronavirus hebben wij besloten dat de cursus van 8-12 Juni niet door gaat. De cursus van 14-18 September gaat vooralsnog wel door. Mochten hier wijzigingen in plaatsvinden dan zal er bericht naar de ingeschrevenen worden gestuurd.

Ben je altijd al benieuwd geweest naar paragliden maar heb je nog nooit de stap durven maken dit daadwerkelijk te gaan doen? Dit jaar komt de eerste paraglide single-skincursus eraan voor een NSAC groep van ca. zes personen! De cursus zal volledig verzorgd worden door de Franse paraglideschool Flyéo. Dit jaar valt de cursus in de week van 8-12 Juni (4 plaatsen) en 14-18 September (7 plaatsen). Onderaan deze pagina is het inschrijvingsformulier te vinden!

De cursus wordt gegeven in de buurt van Lac d’Annecy in Frankrijk. De eerste dag wordt er verzameld bij de vliegschool in Doussard. (
400 Route du Pont Monnet, 74210 Doussard )

Overnachting en eten moet zelf geregeld worden. Wel kun je bij camping La Ravoire overnachten. Flyeo heeft een deal met deze camping dat je met 5% korting in Juni en 10% korting buiten Juni/Juli/Augustus kan camperen.

Tijdens de cursus is het handig om goede wandelschoenen mee te hebben. Verder heb je sportkleding nodig en een 25 liter rugzak.

Mocht je ingeloot worden dan zullen wij een medische goedkeuring van een arts moeten ontvangen die aantoont dat je fit bent om te leren paragliden. Hiervoor kun je gewoon langs je huisarts om dit aan te vragen.

De kosten van de cursus zijn dit jaar €750 per persoon. Dit is aldus exclusief eten en overnachting bij de camping.

Ben je geïnteresseerd? Houd dan deze pagina en de NSAC Facebookpagina in de gaten of neem een kijkje op de website van Flyéo.

De inschrijvingen zijn open tot en met 30 Maart!

1 = een traptrede is al zwaar / walking up one stair asks some effort, 100 = marathon onder de 2 uur / running the marathon within 2 hours

Voeg hier overige op- of aanmerkingen toe

Noodcontactgegevens / Emergency contact information

It’s important to fill in contact information from someone that the organisation can reach in case of emergency.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden? (Zie onder kop ZP 2020 Voorwaarden)

I agree with the terms of condition? (See ZP 2020 Voorwaarden)

Ik ga akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden / I agree with the following cancellation policy:

• Bij annulering tot en met 30 maart worden geen kosten gerekend.
    Upon cancellation up until March 30 no costs will be charged
  • Bij annulering na 30 maart: De tot dan gemaakte kosten.
  • Bij annulering later dan 32 dagen voor start van de cursus: het totale cursusgeld. Uitzondering hierop vormen de kosten van de
    eigen overnachting van de cursist als deze nog niet zijn gemaakt. Dan kunnen deze worden
    Upon cancellation after 32 days before the start of the course: the full costs of the course. Exceptions on this are the costs for own overnight stays when these haven’t been made yet. In that case these can be refunded.

Ondertekening / signature

Om je inschrijving definitief te maken dien je eerst de aanbetaling van €100 over te maken naar NSAC, NL67 INGB 0004 9542 53 onder vermelding van: aanbetaling (cursusnaam), (volledige naam). Dit ziet er dus zo uit: “aanbetaling C2 Wellness, Voornaam Achternaam”. Je inschrijving is pas geldig als de aanbetaling is gedaan.
To finalize your registration you first have to transfer the deposit of € 100 to NSAC, NL67 INGB 0004 9542 53 stating: deposit (course name), (full name). So this looks like this: “deposit C2 Wellness, First name Last name”. Your registration is only valid once the down payment has been made.