Cursusoverzicht

Kan je al skiën, maar heb je inmiddels genoeg verijste pistes afgekrast?
Sta jij ook altijd aan de achterkant van de lift jaloers te kijken naar die verse bochten in de maagdelijke sneeuw?
Zie jij ook iedere keer weer prachtige nieuwe lijnen in die bevroren waterval?
Wil jij ook graag tot je knieën door de poeder of juist het ijswater langs je armen je jas in laten lopen?
Dan hebben wij de oplossing voor jou!

De WP-commissie heeft dit jaar weer een fantastisch aanbod voor jou. Als je alle pistes zonder te vallen af kunt komen, dan kan je bij ons leren offpiste skiën, en daarna toerskiën of freeriden! Wij bieden een compleet programma voor mensen die nog helemaal niet kunnen skiën tot en met de ervaren toerskiërs (of splitboarders) en freeriders die zelfstandig op pad willen en misschien zelfs door willen stromen naar de instructeursopleiding.

Voor alle cursussen geldt dat ze alleen door kunnen gaan bij voldoende animo. Ben je enthousiast en wil je je opgeven voor een cursus? Vraag dan vooral zelf ook in je omgeving rond wie nog meer interesse hebben en geef je samen op! Mocht een cursus meer aanmeldingen dan plekken hebben, dan krijgen SAC-leden voorrang.
Alle cursussen zijn 6 dagen, van zondag tot en met vrijdag. De zaterdagen zijn bedoeld voor aankomst en vertrek, overnachting op de zaterdag voor de cursus en van vrijdag op zaterdag na de cursus zit dan ook bij de cursusprijs inbegrepen.

Pisteweek 13-20 februari 2021 € 300
Off piste Basis 20-27 februari 2021 € 425
Freeride 1 27 februari – 6 maart 2021 € 425
Freeride 2 27 februari – 6 maart 2021 € 550
Hike to Ride basis (T1) 20-27 februari 2021 en 27 februari – 6 maart 2021 € 425
Hike to Ride gevorderd (T2) 13-20 februari 2021 en 20-27 februari 2021 € 425
Hike to Ride vergevorderd (T3) Eigen invulling, in overleg met de instructeur
IJsklimcursus 30 januari – 6 februari 2021, inclusief indelingsdag (datum wordt later bekend gemaakt) € 600
IJsklim toeren week 13-20 februari 2021 € 175

INSCHRIJVEN RAB NSAC WP 2021

Let op: De officiële inschrijvingen sluiten op 19-12 om 23:59. Je kan je hierna zeker nog inschrijven, maar er vervallen dan wel een aantal rechten zoals dat studenten/SAC-leden voorrang hebben op niet-studenten/SAC-leden. Check de voorwaarden pagina voor de details en wees gewoon op tijd. Scheelt ons ook stress 😛

* Deze prijzen zijn inclusief: onderdak, eten, gids/instructeur. Deze prijzen zijn exclusief: vervoer, materiaalhuur en eventuele liftpas.