Cursusoverzicht

Er zijn hier en daar wat afwijkingen tussen prijzen en deelnemeraantallen in de uitgebreide (PDF) cursusinfo en de info op deze pagina. Hierbij mag de info op deze pagina in principe als correct beschouwd worden.

Kan je al skiën, maar heb je inmiddels genoeg verijste pistes afgekrast?
Sta jij ook altijd aan de achterkant van de lift jaloers te kijken naar die verse bochten in de maagdelijke sneeuw?
Zie jij ook iedere keer weer prachtige nieuwe lijnen in die bevroren waterval?
Wil jij ook graag tot je knieën door de poeder of juist het ijswater langs je armen je jas in laten lopen?
Dan hebben wij de oplossing voor jou!

De WP-commissie heeft dit jaar een fantastisch vernieuwd programma voor jou. Als je alle pistes zonder te vallen af kunt komen (stijl onbelangrijk, daar gaan we met je aan werken), dan kan je bij ons leren offpiste skiën, daarna toerskiën of freeriden! Wij bieden een compleet programma voor mensen die moeten leren offpiste skiën, al kunnen skiën, maar onervaren zijn buiten de piste tot en met de ervaren toerders en freeriders die zelfstandig op pad willen en misschien zelfs wel door willen stromen naar de instructeursopleiding.

Wil je lekker zelf op pad en zoek je nog een gezellige uitvalsbasis? Dan kan je natuurlijk ook gewoon langskomen  in het NSAC chalet. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Meld je bij voorkeur van te voren aan als je zeker wilt zijn van een bed. Last-minute langskomen mag ook, maar dan loop je wel het risico dat je op de grond moet slapen. Kijk voor meer info bij  ‘Langskomers’ op de pagina het NSAC winterchalet.

Voor alle cursussen geldt dat ze alleen door kunnen gaan bij voldoende animo. Ben je enthousiast en wil je je opgeven voor een cursus? Vraag dan vooral zelf ook in je omgeving rond wie nog meer interesse hebben en geef je samen op!