Materiaal

Het materiaal van de NSAC wordt verhuurd aan NSAC- leden; ook buiten het NSAC WinterProgramma om. Er zal niet altijd voldoende materiaal aanwezig zijn, dus reserveer tijdig via onderstaand formulier. Er wordt gewerkt met een huurovereenkomst en een ‘slopen is kopen’-regeling. Dit houdt in dat als je de gehuurde materialen niet op tijd en/of in hun oorspronkelijk staat inlevert, je de reparatie danwel de vervangende aanschaf zult moeten bekostigen. Zodra je het materiaal online gereserveerd hebt zal je een bevestiging krijgen van de WP-commissie dat het akkoord is en kan je een afspraak maken voor het ophalen. Het materiaal ligt op dit moment op het Universitair Sportcentrum in Amsterdam.

Voor het huren van ski’s verwijzen we je graag door naar de ESAC, of mail naar matco@esac.nl

Aanbod:

Hieronder vind je een overzicht van het materiaal dat de NSAC aanbiedt, inclusief kosten en het totale aantal dat in het depot aanwezig is.

Categorie Beschikbaar Huurprijs/week
Piep 4 € 20,-
Schep 12 € 5,-
Sonde 12 € 5,-
Lawine-set* 4 € 25,-
Sneeuwschoenen 4 paar € 15,-
Klapstokken t.b.v toerboarden 2 € 10,-
IJsbijlen (set) 2 € 20,-

Berekening te betalen huur = weekprijs/7 x aantal huurdagen

Materialen die niet (of niet meer) voorradig zijn in het winterdepot van de NSAC kunnen worden gehuurd bij buitensportzaken, ski- & snowboardshops en verhuurbedrijf Base-Camp. Informeer en reserveer tijdig bij de shop bij jou in de buurt! Niet elke winkel heeft namelijk een compleet assortiment aan winter tour-materiaal voorradig in de verhuur.

Huurformulier

Doormiddel van dit formulier maak je een reservering voor het huren van materiaal. Zodra deze bevestigd wordt door de WP-commissie is je boeking definitief. Op dit moment ligt het materiaal op het Universitair Sportcentrum in Amsterdam. Zodra je de bevestiging hebt kan je met de WP-commissie een afspraak maken voor het ophalen. We hebben het materiaal graag zo snel mogelijk weer terug na het verhuren.

Te huren periode:

Totaal:

Ik ga akkoord met de huurvoorwaarden?*

Ik ga akkoord dat de NSAC het bedrag incasseert van mijn rekening.*

Ondertekening (invullen vervangt handtekening)