Inschrijven ZP Canyoning 2021

Cursus waar je je voor wilt inschrijven / Course you want to sign up for:
.

1 = een traptrede is al zwaar, walking up one stair costs some effort, 100 = marathon onder de 2 uur, running a marathon within 2 hours.

Noodcontactgegevens / Contact in case of emergency
Het is belangrijk om de gegevens van een contactpersoon in te vullen die de organisatie in geval van nood kan bereiken. / It is important to provide us with a person to contact in case of emergency.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden?/ I agree with the terms and conditions

Ik ga akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden: / I do agree to the following cancellation terms:

• Bij annulering tot sluitingsdatum inschrijvingen worden geen kosten berekend. / By cancellation before closing time of the sign-up form no costs will be counted
  • Bij annulering vanaf sluitingsdatum tot 56 dagen voor vertrek 50% van het cursusbedrag. /With cancellation from closing time before 56 days before departure 50% of the course fee should be payed.
  • Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor vertrek 75% van het cursusbedrag. / With cancellation from 56 to 28 days before departure 75% of the course fee should be payed.
  • Bij annulering vanaf 28 dagen voor vertrek het volledige cursusbedrag./ With cancellation from 28 days before departure the full costs of the course are counted.

Om je inschrijving definitief te maken dien je eerst de aanbetaling van €100 over te maken naar NSAC, NL43 SNSB 0339 8155 07 onder vermelding van: aanbetaling (cursusnaam), (volledige naam). Dit ziet er dus zo uit: “aanbetaling Canyonweek, Voornaam Achternaam”. Je inschrijving is pas geldig als de aanbetaling is gedaan.

Ondertekening

Ik ga akkoord met de gegevensverwerking: mijn gegevens worden verwerkt door de NSAC en outdoor-experience.nl / I agree to the data processing terms: these will be processed by the NSAC and outdoor-experience.nl