Inschrijven ZP 2019 C1 en C2

Cursus waar je je voor wilt inschrijven
Op de kick-off dag zal gekeken worden of je voldoet aan alle eisen.

1 = een traptrede is al zwaar, 100 = marathon onder de 2 uur

Voeg hier overige op- of aanmerkingen toe

Noodcontactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden? (Zie onder kop ZP 2019 Voorwaarden)

Ik ga akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden:

• Bij annulering tot en met 25 februari worden geen kosten gerekend.
  • Bij annulering ná 25 februari en vóór 20 maart: de kosten van de kick-off dag.
  • Bij annulering na 20 maart: het totale cursusgeld. Uitzondering hierop vormen de kosten van de
    eigen overnachting van de cursist als deze nog niet zijn gemaakt. Dan kunnen deze worden

Ondertekening

Om je inschrijving definitief te maken dien je eerst de aanbetaling van €100 over te maken naar NSAC, NL67 INGB 0004 9542 53 onder vermelding van: aanbetaling (cursusnaam), (volledige naam). Dit ziet er dus zo uit: "aanbetaling C2 Wellness, Diede Yadava". Je inschrijving is pas geldig als de aanbetaling is gedaan.