Inschrijven Hike and Fly 2021

1 = een traptrede is al zwaar / walking up one stair asks some effort, 100 = marathon onder de 2 uur / running the marathon within 2 hours

Voeg hier overige op- of aanmerkingen toe

Noodcontactgegevens / Emergency contact information

It's important to fill in contact information from someone that the organisation can reach in case of emergency.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden? (Zie onder kop ZP 2020 Voorwaarden)

I agree with the terms of condition? (See ZP 2020 Voorwaarden)

Ik ga akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden / I agree with the following cancellation policy:

• Bij annulering tot en met 14 februari worden geen kosten gerekend.
    Upon cancellation up until February 14th no costs will be charged
  • Bij annulering na 14 februari: De tot dan gemaakte kosten.
  • Bij annulering later dan 32 dagen voor start van de cursus: het totale cursusgeld. Uitzondering hierop vormen de kosten van de
    eigen overnachting van de cursist als deze nog niet zijn gemaakt. Dan kunnen deze worden
    Upon cancellation after 32 days before the start of the course: the full costs of the course. Exceptions on this are the costs for own overnight stays when these haven't been made yet. In that case these can be refunded.

Ondertekening / signature

Om je inschrijving definitief te maken dien je eerst de aanbetaling van €100 over te maken naar NSAC, NL43 SNSB 0339 8155 07 onder vermelding van: aanbetaling (cursusnaam), (volledige naam). Dit ziet er dus zo uit: "aanbetaling Hike en Fly, Voornaam Achternaam". Je inschrijving is pas geldig als de aanbetaling is gedaan.
To finalize your registration you first have to transfer the deposit of € 100 to NSAC, NL43 SNSB 0339 8155 07 stating: deposit (course name), (full name). So this looks like this: "deposit Hike and Fly, First name Last name". Your registration is only valid once the down payment has been made.