Inschrijven ZP 2018

Inschrijvingen voor de C2 Wellness en C3 Wellness zijn open vanaf 25 november t/m 26 januari!

Inschrijvingen voor de C1, C2 zijn open vanaf 13 januari t/m 1 maart!

Inschrijvingen voor de Canyonweek zijn open vanaf 20 december t/m 1 maart!

Als het goed is ben je na het lezen over de cursussen enthousiast geworden en wil je je inschrijven. Op deze pagina vind je informatie over hoe het inschrijven voor het zomerprogramma in z’n werk gaat. Inschrijven gaat grotendeels digitaal.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar zp @ nsac.alpenclub.nl.

Wanneer het bewijs van inschrijving, de pasfoto en de aanbetaling van €100,- ontvangen zijn, krijg je per email een bevestiging van je inschrijving.

Je deelname aan een cursus wordt definitief wanneer je op de kick-off dag/weekend voor C1 en C2 , of tijdens de opleidingsweekenden van het Wellness programma aan de indelingscriteria van je cursus voldoet. De deelname hieraan is daarom ook verplicht. De data van de kick-off en de opleidingsweekenden kun je vinden bij pagina’s met de specifieke informatie per cursus.

Om de kans te vergroten dat we je in een cursus kunnen plaatsen, is het handig om voor een langere periode beschikbaar te zijn in de zomer van 2018!

Let op: Wij raden cursisten aan om een annuleringsverzekering af te sluiten! Wees hier tijdig mee!

Cursus waar je je voor wilt inschrijven
Op het intakeweekend (3-4 februari) zal gekeken worden of je niveau voldoet voor de cursus.
1 = een traptrede is al zwaar, 100 = marathon onder de 2 uur

Noodcontactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden?
Ik ga akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden:
  • Bij annulering vóór 19 januari worden geen kosten berekend.
  • Bij annulering ná 19 en vóór 1 februari: de kosten van het selectieweekend
  • Bij annulering na 1 februari maar vóór 22 mei: de kosten van het selectieweekend en het opleidingsweekend.
  • Bij annulering na 22 mei: de totale cursusprijs. Uitzondering hierop vormen de kosten van de eigen overnachting van de cursist als deze nog niet zijn gemaakt. Dan kunnen deze worden teruggekregen.

Ondertekening
Zodra je op verzenden klikt zal je doorgestuurd worden naar een betaalpagina om de aanbetaling te voldoen. Deze bedraagt € 100,-. Je inschrijving is pas definitief na de aanbetaling.