Inschrijven ZP 2019 Wellness

Cursus waar je je voor wilt inschrijven
Op de kickoffdag (23 maart) zal gekeken worden of je niveau voldoet voor de cursus.

1 = een traptrede is al zwaar, 100 = marathon onder de 2 uur

Voeg hier overige op- of aanmerkingen toe

Noodcontactgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden?

Ik ga akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden:

• Bij annulering vóór 25 februari worden geen kosten berekend.
  • Bij annulering ná 25 en vóór 23 maart: de kosten van de kickoffdag
  • Bij annulering na 23 maart maar vóór 28 mei: de kosten van het selectieweekend en het opleidingsweekend.
  • Bij annulering na 28 mei: de totale cursusprijs. Uitzondering hierop vormen de kosten van de eigen overnachting van de cursist als deze nog niet zijn gemaakt. Dan kunnen deze worden teruggekregen.

Ondertekening

Om je inschrijving definitief te maken dien je eerst de aanbetaling van €100 over te maken naar NSAC, NL67 INGB 0004 9542 53 onder vermelding van: aanbetaling (cursusnaam), (volledige naam). Dit ziet er dus zo uit: "aanbetaling C2 Wellness, Diede Yadava". Je inschrijving is pas geldig als de aanbetaling is gedaan.