Het RAB NSAC WinterProgramma

Elk jaar organiseert de NSAC het Winterprogramma, bestaande uit meerdere cursussen variërend in niveau van beginners tot vergevorderden en van ijsklimmen tot toerskiën en freeriden. De toerski- en freeridecursussen zijn gericht op degenen die al kunnen skiën of boarden, maar graag offpiste willen en de ambitie hebben, op het niveau van de betreffende cursus, zelfstandig tochten te maken en misschien zelfs uiteindelijk te gaan leiden.
De ijsklimcursussen zijn gericht op diegenen die al in de zomer alpineren, maar nu ook de stap willen maken naar het winteralpinisme.
Of je nou skiër, snowboarder, ijsklimmer of winteralpinist bent of wilt worden, liever toert of liever freeride, er is een perfecte cursus voor jou!

Dit jaar zal de NSAC weer een mooi chalet in de Alpen als uitvalsbasis hebben waar alle gevorderde ski/boardcursussen zullen worden aangeboden.
Daarnaast zal er een ijsklimcursus zijn in Heiligenblut.

Wil je een weekje gratis in het NSAC winter chalet in Pitztal verblijven en eeuwige dank krijgen van de deelnemers en instructeurs? We zoeken vrijwilligers voor de kookploeg! Laat het ons weten via wp@nsac.alpenclub.nl

Als jij wilt beginnen of doorgaan met winteralpinisme aarzel dan niet om contact op te nemen met de WP-commissie en schrijf je hier voor een onvergetelijke wintercursus!